To grunde til at thai dating måske er for dig

Der er mange der betragter thai dating med et semi-løftet øjenbryn og tankerne fuld at skepsis – og det kan man måske godt forstå. Der er efterhånden et utal af historier om hvordan thai familier har snydt mennesker fra mere velhavende i lande til at overføre betragtelige beløb imod en omgang falsk digital kærlighed – og det er i virkeligheden utrolig synd for manden på den anden side af skærmen, der i virkeligheden leder efter en at dele de specielle øjeblikke eller otiummet med. 

Selvom der måske er meget tabu forbundet med at have en udenlandsk kone i dagens Danmark, så fungerer det faktisk også utrolig fantastisk for de der har gjort sit forarbejde og lært personen og familierne godt at kende. 

– og hvorfor skulle det egentligt ikke også fungere godt for netop voksne mænd? Alle steder man ser hen i storbyerne rundt omkring i Danmark, ser man også unge mænd eller kvinder med udenlandske og ikke dansk talende kærester – så hvorfor er det kun de unge, der må nyde alle de skønne ting ved at have et mere internationalt og kulturelt forhold? 

Hvis du går med overvejelser om at måske begynde at date på det internationale marked, så kan du finde to ekstra gode grunde til at give det et skud herunder. 

Kulturelle forhold er spændende

Når du finder sammen med en person, som ikke kommer fra samme vej, by eller postnummer som dig, så finder man også hurtigt ud af, at der er nogle kulturelle forskelle, der både kan være lidt skøre, ret søde og utroligt sjove.

Det der er med kulturmøder er at, udover at det er spændende at lære om nye måder at leve på, de er et utroligt godt samtaleemne og et utrolig godt fundament til at øge sig menneskeforståelse og få et indtryk af en helt ny verden. 

Det skaber rejselyst

Udover at have ny kultur i hjemmet og rundt i Danmark, så ses det også ofte at multikulturelle par rejser meget mere end andre par. Og det er i virkeligheden også utrolig logisk at par, der bor i den ene parts land, søger efter et fælles kulturelt standpunkt at mødes på. Det kan for mange mænd, der måske har været fanget i et kedeligt, gråt og ufrugtbart parforhold længe, være lige det de har brug for, for at finde fodfæste i deres eget liv igen. 

Sidst kan man selvfølgelig heller ikke klage over at komme til at se mere af verdenen. 


3 kommentarer

 • Marie X.

  13. november 2020

  Hej – 1nyhed.dk
  Syntes der er en super fin artikel. 😛
  Marie

  Svar
 • Mynte A. H

  14. april 2021

  Godt gået
  Kan man blive forfatter hos jer? Mvh.. Mynte

  Svar
 • Villads D.

  10. november 2021

  Hej, 1nyhed.dk
  Jeg er godt nok fan – det må jeg indrømme
  Villads

  Svar

Skriv et svar