To grunde til at det ikke virker, at sulte sig selv på en slankekur

Okay, så julemaden og den vilde nytårsaften har sat sig lidt på numsen, hofterne og maven og du har det ikke fedt med det – velkommen i klubben, der er nemlig utroligt mange danskere der går og er usikre på hvordan de ser ud og mange arbejder allerede aktivt på at gøre noget ved det – men hvordan kommer du i gang, uden at skulle gå og systematisk sulte dig selv, indtil du knækker og bestiller en XL burger og en light cola?

 1. Første ting du bør erkende er; at sulte sig selv i forbindelse med vægttab aldrig nogensinde har gjort nogen sunde, det har gjort dem syge og kiloerne er altid vendt fluks retur, når man til tids er krybet til korset og har indrømmet sit diætistiske nederlag.

  Den rigtige måde at gribe det an på er at begynde at overveje hvorfor man måske i første omgang fik den ekstra massefylde – har du ændret dine kostvaner eller måske samlet en ny, lille og lækker vane op i form af en cookie hist og her eller en gulerodskage der og her? 

  Næste trin er at begynde at skifte dine normale måltider ud med nogle der går lidt mere let på kalorierne, her kommer en kogebog eller opskiftshjemmeside (som eksempelvis valdemarsro) ind i billedet. Du kan nemlig hente utroligt meget inspiration til hvordan du får skiftet din carbonara fyldt med fløde, ud med noget er er lidt sundere for dig på sigt.

 2. Anden ting er at erkende at en sund omstilling tager tid, og med tid mener jeg ikke bare et par dage eller uger. Det kan tage flere måneder at venne din krop til at spise mindre/mindre mættende mad – og der er ingen tvivl om at det er en irriterende proces, både for maven, fantastien i køkkenet og din bedre halvdel – der skal finde sig i dine vredesudbrud. 

  Spøg til side, der er absolut ingen grund til at nogen bør sulte for der er nemlig et utal af kaloriefattige snacks derude som stadig vil holde din mave i gang, en effektiv slankekur bygger nemlig på din evne til at erstatte kalorieholdige ting du engang har spise, med kaloriefattige ting du stadig godt kan lide og som ikke nødvendigvis synes er helt forfærdelige at indtage. 

Hvis overstående har vagt bare en smule interesse er det sidste, og måske den vigtigste motivator for dig, at huske at over 60% af alle gode fitnessresultater er forbundet med engod og nærende kost.


5 kommentarer

 • Karl K.

  13. november 2020

  Hej med jer, 1nyhed.dk
  Det er så inderligt godt
  Karl

  Svar
 • Agnes T.

  9. december 2021

  1nyhed.dk Hawdy, Det var sku alt tiden værd! Fortsat god dag. Agnes T.

  Svar
 • Asta M.

  9. marts 2022

  Godt gået, 1nyhed.dk Kan man sende indhold til jer som i kan skrive om?
  De kærligste hilsner. Asta M.

  Svar
 • Magnus N.

  8. april 2022

  Howdi
  Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 🙂
  Pft., Magnus

  Svar
 • Mikkel B.

  8. maj 2022

  Heej, 1nyhed.dk Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her!
  Pft., Mikkel B.

  Svar

Skriv et svar