To gode rejsespil du bør have med

Oversigt over indhold

Det er de færreste der ikke nyder at rejse. Bare følelsen af at komme lidt væk fra hverdagens sus og dus sender de fleste direkte ind i rejseovervejelser – Hvor vil jeg hen?, Koldt eller varmt?, Kulturferie eller badeferie?. 

Uanset hvilken type rejse du går og drømmer om at komme på, så er der også et par ting vi alle bliver nød til at erkende over for os selv – det kommer til at koste, og hvis det er en længere rejse kommer du uden tvivl også til at få brug for at slappe lidt af bare engang imellem. 

– og hvilken bedre måde er der at slappe af på, end at tage et spil enten med kammeraterne eller familien eller bare på telefonen inde i skyggen. Nedenfor finder du en liste over to gode rejsespil som alle burde pakke med, hver gang de tog ud over Danmarks grænser. 

Poker

Poker er en af de slags spil der bare duer til alle forskellige scenarier. Hvis du er en børnefamilie afsted kan poker bruges som en sjov og afslappende aktivitet man kan lave med børnene om aftenen. Hvis man er afsted en flok unge kan poker være en fantastisk måde at starte festen om aftenen eller en god måde at nyde hovedpinen dagen derpå. 

Poker er også et utrolig klassisk spil, og det er faktisk også ret internationalt. Poker nyheder er noget de fleste følger og derfor også noget de fleste kan. Ved at have et sæt poker med på rejsen, får du også mulighed for at spille med nye venner du har lavet på din vej, noget der kun er med til at bringe jer alle sammen tættere sammen. 

Der er nemlig få ting vi mennesker elsker lige så meget som venlig konkurrence, det er både noget der bringer os tættere sammen, men også noget der får det værste frem i os.

Et sæt kort

Det er de færreste ting der bringer lige så meget underholdning som et sæt kort, og det giver også god mening – mulighederne med et sæt kort er jo næsten uendelige. Ved at have et sæt kort med på rejsen har du altid mulighed for at spille nogle af de spil du kender, eller gå på wi-fi og lære reglerne til en ny type spil – og så fylder det heller ikke alverden, hvilket gør det til en utrolig nem ting at pakke med i en ellers helt proppet rejsetaske.


9 kommentarer

 • August J.

  13. november 2020

  Howdi 1nyhed.dk
  Kan i ikke opsætte et nyhedsbrev så man lettere kan finde nyheder?
  Dbh. August

  Svar
 • Lucas R.

  20. december 2020

  Heey – 1nyhed.dk
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Dbh, Lucas R.

  Svar
 • Albert L.

  19. januar 2021

  1nyhed.dk Fedt,
  Det var sku alt tiden værd! 🙂 Albert

  Svar
 • Walter P.

  18. februar 2021

  hej
  Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv? 🙂
  Venligste hilsner

  Svar
 • Ida D.

  20. marts 2021

  1nyhed.dk Hejsa,
  Tak for at dele nyheden 🙂 Venligste hilsner. Ida D.

  Svar
 • Isabella H. H

  15. november 2021

  1nyhed.dk – Howdi,
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog Pft., Isabella

  Svar
 • Ellen H. H

  7. marts 2022

  Heey 1nyhed.dk
  Det sku lækkert 🙂
  Dbh. Ellen H. H

  Svar
 • Emil R.

  6. april 2022

  Fedt – 1nyhed.dk
  Det er så dejligt at se at der andre der også er totalt vilde med det her
  Emil

  Svar
 • Benjamin S. W.

  6. maj 2022

  Heey 1nyhed.dk
  I kommer ikke med så mange artikler for tiden?
  Dbh, Benjamin S. W.

  Svar

Skriv et svar