Sælg dit ur hurtigt og enkelt

Et ur er en god investering – det kan vi hurtigt blive enige om. Det taber sjældent værdi, og så er det også det vigtigste smykke du kan bære. 

Men tiderne skifter, og det gør trends og tendenser også. Måske har du et lækkert ur liggende i skuffen, som du aldrig får gået med mere. Ure kan tit og ofte være mange penge værd, og derfor kan du med fordel sælge det videre til en ny som kan få glæde af det.

Det kan være en lidt besværlig affære, at skulle i gang med at sælge dit ur selv – især hvis du aldrig har handlet med ure privat før. Du kan komme til at støde på useriøse købere, eller købere som simpelthen bare ikke vil betale prisen for hvad dit ur reelt er værd, og det er jo ærgerligt og en anelse irriterende. Og hvad værre er, så ved du ikke hvem du møder, når du ønsker at sælge til en privat, hvilke kan skabe utryghed og ubehagelige situationer. 

Det kræver også noget viden og erfaring, for at opnå den ønskede pris. Og det helt store spørgsmål kan melde sig på banen: Hvor skal du mon annoncere henne, for at ramme den rigtige målgruppe. Fortvivl endelig ikke. Hos strakssalg af ure er der altså hjælp at hente, hvis dit ur bare ligger og samler støv, og du ønsker at sælge det, og det fungerer ganske simpelt: Du udfylder bare en ansøgning online, som ikke tager mere end et par minutter – hvilket er helt uforpligtende, og du binder dig ikke til noget som helst. Derefter vil du modtage et tilbud på dit ur. Hvis du ønsker at acceptere tilbuddet, er det bare at sige ja. Siger du ja, skal dit ur indleveres og valideres for at bekræfte ægtheden og værdien. Når dit ur er afleveret udbetales pengene straks til din bankkonto. Det bliver ikke meget nemmere! 

strakssalg af ure har mange års erfaring og ekspertise når det kommer til secondhand, så de har helt klart de bedste forudsætninger og kvalifikationer for at give dig et godt og fair tilbud på dit ur. Der bliver altid sørget for at uret får en professionel vurdering fra fagfolk, som ved hvad de har med at gøre. 

Så at sælge dit ur behøver bestemt ikke være besværligt og tidskrævende, og du kan være sikker på du og dit ur vil være i sikre hænder under hele forløbet. 

 

 


5 kommentarer

 • Molly B.

  13. november 2020

  kære, 1nyhed.dk God læsning, godt skrevet, gode pointer. 🙂
  Kærligst. Molly

  Svar
 • Oscar C.

  21. februar 2021

  Konge artikel 1nyhed.dk
  Faldt lige over jeres artikel: Sælg dit ur hurtigt og enkelt og jeg er virkelig fan. Med venlig hilsen, Oscar C.

  Svar
 • Alba R.

  19. september 2021

  1nyhed.dk – Heey, God artikel, kan i ikke lige kontakte mig via min email? Rigtig god dag. Alba

  Svar
 • Milas I.

  19. januar 2022

  1nyhed.dk – Hej,
  Det er dejligt at se at i kommer med flere og flere nyheder
  Med venlig hilsen, Milas I.

  Svar
 • Ellie B.

  23. marts 2022

  Hullehøj Det sku meget godt 😀 Ellie

  Svar

Skriv et svar