Sådan lærer du kryptovaluta at kende

Kryptovaluta er er forholdsvis ny spiller på markedet. Måske har du hørt det omtalt før, men aldrig helt forstået, hvad det er, eller hvad det kan. Du er med garanti ikke den eneste, og det er fuldt forståeligt. Vi vil prøve at gøre dig en anelse klogere på det omtalte byttemiddel her, så du forhåbentlig kan tale med næste gang emnet falder på kryptovaluta. 

Hvad er kryptovaluta for en størrelse?

Kryptovaluta er en skæg størrelse for at sige det mildt. Det er egentlig designet til at være et byttemiddel, der fungerer online. Det sikrer transaktioner online, og kontrollerer og verificerer overførslen – også online. Du kan se det som værende en slags digital valuta eller en alternativ valuta, som det også betegnes som. Den første kryptovaluta, var Bitcoin, som du måske også har hørt om tidligere, der kom på markedet i 2009. 

Er du begynder på området, så er her en lille guide til, hvordan du kan lære at investere med de såkaldte kryptovalutaer eller online penge. Det bliver forhåbentlig lettere og mere overskueligt for dig, hvis du læser det inden, du kaster dig over det selv. 

Kryptovaluta kan handles for store summer, men du kan også sagtens være med, selvom du ikke er hverken helt eller halvt millionær. Faktisk kan du komme i gang for helt ned mod 300 kroner, og så har du naturligvis mulighed for at investere, så pengene på et tidspunkt kan vokse. 

Hvis du har prøvet at oddse før, så ved du, man skal finde en platform eller en bettingside, man kan være hos. Det samme gør sig gældende her, hvor du vælger en, du kan købe dine kryptovalutaer hos. Start med en nem og meget brugervenlig side, hvis du ikke har erfaring med det. Her foregår det oftes ligesom hvis du handler med aktier, så hvis du har prøvet det, kan det føles som om, du er lidt på hjemmebane. 

Der findes helt absurd mange forskellige ting, du kan investere i, og kryptovalutaerne har ekstremt mange forskellige, og mærkelige navne. Hvis du er på udebane, så forsøg dig med Bitcoin til at starte med, det er nemmere, hvis det er noget, du kender lidt til på forhånd. 

Når du har klaret ovenstående, så skal du rigtigt i gang, og kan nu købe og sælge dine valutaer. Det foregår på samme måde, som hvis du handler med aktier, og du kan holde øje med, om kursen stiger eller falder og derefter sælge. Du kan tjene penge på både op og nedture i kryptovalutaverdenen. 

Sørg for at sæt dig godt ind i det inden, lav din research, tjek de forskellige sider ud, så du ved, hvilken side, der passer bedst til dig, og læs eventuelt også lidt om de forskellige valutaer, så du er godt rustet, når du for alvor skal i gang. Værsgo og god kryptovalutahandel. 


6 kommentarer

 • Villum Y.

  13. november 2020

  Konge artikel 1nyhed.dk
  Jeg har nogle emner jeg godt gad at læse om hos jer. Er det muligt at komme med anbefalinger til jeres næste artikler?
  Kærligst, Villum

  Svar
 • Esther S. W.

  20. december 2020

  Howdi
  Hvem har skrevet artiklen? Der står bare “1nyhed.dk” som udgiver. Jeg tænker ift. skribentens navn? 😉
  Fortsat god dag. Esther S. W.

  Svar
 • Frida D.

  19. maj 2021

  Hey, 1nyhed.dk Hvor ofte udgiver i nyheder? 😉
  De kærligste hilsner

  Svar
 • Villum A. G.

  18. juni 2021

  hej – 1nyhed.dk
  Så kom der noget der havde min interresse!
  Venligste hilsner fra, Villum

  Svar
 • Theo J.

  16. september 2021

  Hejsa – 1nyhed.dk
  Jeg havde faktisk glemt jeres magasin, men fed artikel her! ;-P
  Fortsat god aften, Theo

  Svar
 • Lea H. S.

  14. marts 2022

  Howdi – 1nyhed.dk Konge artikel 😛
  Venlig hilsen, Lea H. S.

  Svar

Skriv et svar