Gør din shopping nemmere – gør brug af sammenligningstjenester

Der er ikke noget værre end at bruge unødvendig meget tid på at klikke ind og ud af faner for at undersøge prisen på den vare, du skal købe. Man bruger timer på det for at gøre sig en besparelse og alt imens er der en nem og effektiv løsning lige ved hånden. Nemlig sammenligningstjenester, som gør det muligt for dig at sammenligne prisen på netop den vare, du står og skal til at købe. Her er sider som https://comper.no/ eller pricerunner gode for at sammenligne vare. Det kan være alt fra at sammenligne mobiltelefoner til servicer som blikkenslager, at få lagt tag eller lignende.

 

Hvad er sådan en sammenligningstjeneste? 

En sammenligningstjeneste går i sin enkelthed ud på at sammenligne vare. Det betyder, at du finder en vare, hvis pris du gerne vil have sammenlignet og taster den ind på siden. Så finder tjenesten de forskellige priser, som florerer rundt på nettet og viser dem på overskuelig vis. Ofte vil den rangere det efter billigste pris, mest troværdige købsside mm. En sammenligningstjeneste er altså et værktøj til dig, der gerne ville kunne sammenligne varer, servicer, lån mm, mere effektivt. 

Hvad kan man bruge en sammenligningstjeneste på

Nu er det blevet nævnt flere gange, at du kan bruge det på varer, servicer og lån, men her vil der stå lidt i detaljer om det.

1. Varer kan være alt fra tøj og sko til elektronik. Det kan f.eks. være en god ide at se om din computer, kan købes billigere ved lige at søge på din fremtidige computer i en sammenligningstjeneste som pricerunner. På den måde sikre du dig, at du får din computer billigst muligt og der kan være mange penge at spare.

2. Når du skal have lavet tag, lagt nye rør, besøg af en elektriker eller lignende, så kan det være en rigtig god ide at få sammenlignet priser, så du er sikker på, at du får det bedste tilbud. Her er det vigtigt at huske, at billigt ikke nødvendigvis er bedst, men det giver dig et godt udgangspunkt for at forhandle og være sikker på at det firma du vælger, ikke er urimeligt.

3. Lån bliver gjort meget mere overskueligt ved hjælp af sammenligningstjenester, da du på den måde kan sammenligne prisen på lånet, beløbet du låner, renter mm. 


5 kommentarer

 • Emilie K.

  13. november 2020

  hej\n
  Det er ikke så ofte at jeg følger med på blogs, men denne her vil jeg da bestemt følge med på! :-)\n
  Fortsat god dag, Emilie

  Svar
 • Marius I.

  11. februar 2021

  Hejsa, 1nyhed.dk
  Har i et nyhedsbrev?
  Dbh, Marius

  Svar
 • Karl L.

  13. marts 2021

  1nyhed.dk Hullehøj, Har i nogen til at stå for jeres hjemmeside eller gør i det selv?
  Rigtig god dag. Karl

  Svar
 • Alba P.

  12. april 2021

  Hey
  Det kunne være fedt når i henviser til andre sider at i skriver deres info i bunden af siden så det er nemmere at finde. 😉
  Venlig hilsen, Alba P.

  Svar
 • Mads N.

  11. juli 2021

  kære
  Så kom der noget der havde min interresse! Venlig hilsen, Mads

  Svar

Skriv et svar