Flotte design havebord til dit hjem

Sommeren står lige for døren, hvilket betyder, vi skal til at forberede os på at skulle ud og nyde solen, varmen og sommeren. Det handler om at skabe et rum uden for, hvor familie og venner kan samles og nyde vejret og sommeren sammen, uden bekymringer. 

For at forberede din have er det vigtigt at få sikret dine havemøbler, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser når den første sommerdag rammer Danmark. Derfor bør du overveje, om det ikke er tid til at investere i et nyt udendørs havebord, som vil kunne give dig glade stunder i mange år frem. 

Sika Design byder på flotte haveborde

Hos Sika Design kan du finde designer haveborde i mange størrelser og former. Med flotte design og et bæredygtigt koncept er haveborde fra Sika Design en sikker vinder både inden for design, bæredygtighed og som et praktisk havebord, der holder i mange generationer. 

På hjemmesiden haveborde kan du se det store sortiment af udendørs haveborde. Disse er vedligeholdelsesfri, som både er stabile og holdbare. Havemøblerne holder i al slags vejr, og kræver ikke mere vedligeholdelse end en aftørring med en fugtig klud. 

Havebordene er håndflettede i vedligeholdelsesfrit UV-bestandigt Sika-fiber, som derefter er monteret på et stabilt varmgalvaniseret stel. At købe et havebord fra Sika Design er derfor en investering i flere generationer, da havebordet vil holde i mange år fremover, og bringe glæde til de næste mange generationer. 

Et bæredygtigt koncept

Sika Design er en af verdens ældste og største producenter af møbler i rattan, som er en græsart fra Indonesien, som vokser op af større træer. Det er et massivt materiale som er stærk og nemt bøjeligt, så det er et godt og fleksibelt materiale til møbelproduktion. Det er næsten uopslideligt, og derfor kan Sika Design altså byde på haveborde, som holder i mange generationer. 

Alle møbler er flettet ved håndkraft, kun ved brug af få maskiner, hvilket gør produktionen ganske bæredygtigt og klimavenlig. Sika Designs fbrikker ligger i Indonesien, hvor kurveflet er et traditionsbundet håndværk, som er blevet arbejdet ind i produktionen af møbler. Dermed vil et havebord købt hos Sika Design bringe en fusion af Indonesisk flettetraditioner og moderne design ind i din have. 

Gå ind på haveborde og se dine muligheder for et bæredygtigt designer havebord. Sortimentet er stort, så mulighederne for at finde et havebord, der passer til din have, er store, så klik ind på linket og bliv inspireret i dag. 


Skriv et svar