Få smukt og langt hår med extensions

Er du træt af din frisure eller ønsker du blot at få langt hår eller tykkere hår over natten? Så er der råd forude. Der findes en række forskellige metoder, når det kommer til hår extensions. Det kan være svært at finde ud af, hvad der passer bedst til dig og dine behov, men du kan frit vælge hvilken type, du synes bedst om.

Klips håret på

Vælger du 100 % ægte Remy hår forhindrer du håret i at filtre og klumpe sammen, ligesom håret vender i samme, nedadgående retning, som gør, at det ikke bliver svært at rede ud. Vil du selv styre hvornår du er langhåret og korthåret, så skal du have hår, der kan tages “af og på”. Det kan du med clip on Extensions, der af navnet er nogle, der skal påsættes og “klikkes” på dit eget hår. De kan fjernes dagligt, hvorfor du kan gøre din frisure forskellig fra dag til dag alt efter, hvilket humør, du er i. Vil du tjekke mulighederne ud, så kig på køb hair extensions billigt og find ud af, hvad der passer dig og dit hår bedst.

Permanent hårpåsætning

Vil du have langt hår og ikke noget, du skal tage af/på hver dag, så skal du have påsat hår permanent. Permanent betyder naturligvis ikke, at det er der for altid, for extensions skal skiftes fra tid til anden, da det gror med dig eget hår ud. Det betyder, at det ikke er noget, der kan fjernes hver dag, hvis du pludselig en dag ønsker kort hår – på den måde forstås permanent.

Det kan dog påføres på flere forskellige måder, og igen er det op til dig, hvad du synes, fungerer bedst for dig. Der findes både hot og cold fusion, tape baner og tårtrenser hvis du ønsker langt hår i en længere periode. Det er alle typer, hvor der bliver påsat hår på dit eget lår, enten limet eller syet. Det er dog ikke det eneste, du skal tage stilling til, når du vil en tur til den langhårede frisør. Der er nemlig stor forskel på kvaliteten af hår, så derfor skal du også tage stilling til, hvilken kvalitet, du ønsker, og dermed også hvor mange penge du ønsker at bruge på det. Det kan koster fra 500 kr. til flere tusinde kroner, så vær opmærksom på dit budget og hvilken type, du ønsker. Du kan altid spørge frisører og professionelle til råds, hvis du er i tvivl om, hvad der vil være bedst for dit hår.


5 kommentarer

 • Oliver V.

  13. november 2020

  Hawdy 1nyhed.dk
  Kan i ikke sætte nogle kilder på når i skriver nyheder? Pft.

  Svar
 • Olivia X.

  9. marts 2021

  kære – 1nyhed.dk
  Det er vel subjektivt?
  Med venlig hilsen, Olivia

  Svar
 • Alexander F.

  7. juni 2021

  1nyhed.dk – Hawdy, Fed titel: “Få smukt og langt hår med extensions” 😀 Sjov til side så var det en fin omgang læsning
  Dbh, Alexander

  Svar
 • Lucas S.

  7. juli 2021

  Hejsa, 1nyhed.dk
  Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning
  Med venlig hilsen. Lucas

  Svar
 • Aksel V.

  6. august 2021

  Godt gået – 1nyhed.dk
  Der kunne godt bruges en lille smule tid på komma her.. 😀
  Pft., Aksel

  Svar

Skriv et svar