Få en vuggemotor med timer, så dit barn falder hurtigt i søvn

Hvis du har en nyfødt eller et mindre barn, kender du sikkert alt til den tidskrævende proces, hvor barnet skal sove. Det kan tage flere timer, hvor du er nødt til at vugge eller rokke, før barnet langsomt falder i søvn. Sådan behøver det ikke længere at være.

Du kan nu få en vuggemotor, der gør arbejdet for dig, og den jævne vuggen er det helt optimale for børn, så de hurtigt falder i en tung søvn. Vuggemotor med timer er den helt nye udgave, der nu har indbygget timer, hvor vuggemotoren automatisk kan stoppe efter 1 eller 2 timer. Det er smart, så du ikke behøver at liste ind for at slukke motoren og risikere at vække barnet.

Hvordan fungerer en vuggemotor?

Når du køber vuggemotoren fra Membantu, får du:

  • Vuggemotor
  • Strømforsyning med 3 meter ledning
  • Bomuldspose til vuggemotoren
  • 2 stk. karabinhager

Når du køber en vuggemotor, får du en motor, der er mulig at indstille på fem varierende hastigheder, så den kan indstilles, så den passer helt perfekt til netop dit barns behov. Det kan også være, at forskellige situationer kræver forskellige hastigheder, og derfor er funktionen super smart. Hvis der skulle opstå uregelmæssigheder, der normalt kan have konsekvens for motoren, er der en indbygget funktion, så den automatisk stopper.

Vuggemotoren sætter du fast til en fjeder monteret på vuggen. Herefter anvender du karabinhagerne til at montere hele arrangementet i loftet. Når det hele er sat op, er motoren altså blevet en del af vuggeophænget, og nu kan du anvende vuggemotoren til at vugge barnet.

Hvilke børn er vuggemotoren beregnet til?

Vuggemotoren er beregnet til alle børn under 15 kg. Det vil sige, at den kan klare en belastning på maksimalt 15 kg. Du skal dog også være opmærksom på, at fjederen, du skal tilkøbe, nødvendigvis ikke kan holde til lige så meget, hvorfor du bør se udstyrsstykkerne som adskilte med hver sit sæt af egenskaber.

Det gode ved denne vuggemotor fra Membantu er, at du har mulighed for at afprøve den i to uger. Hvis den ikke lever op til de forventninger, du har, kan du returnere produktet og få refunderet pengene. Det er også muligt at leje vuggemotoren, hvilket er en smart mulighed, hvis du allerede nu ved, at du kommer til at anvende den i en begrænset periode. Uanset hvad er små børn ikke små for evigt, og her kan det også være smart at overveje at leje udstyret i perioder.


Skriv et svar