En hjælpende hånd til din psyke

Måske du overvejer at gå til Psykolog? Her er nogle råd på vejen 

Går du igennem en livskrise? Eller har du bare brug for at snakke med nogle? En psykolog er et godt redskab til dig som gerne vil arbejde med dig selv og dine tanker. Selvom du altid har haft et godt liv i trygge rammer, kan selv den bedste mand i verden, have et behov for at besøge en psykolog på et eller andet tidspunkt i sit liv. Du kan måske føle at du har nogle indre diskussioner med dig selv? Eller opdager at du har nogle traumer der er opstået fra tidligere oplevelser i dit liv, måske fra barndommen eller noget der er opstået i skolegården i de tidlige år. Det kan også være du har haft døden meget tæt på, set eller oplevet noget ubehageligt, eller at dine tanker kredser om andre ubehagelige oplevelser, mens du ligger og sover.

Hvor kan jeg finde en god psykolog? 

Mulighederne er mange, men hos en Psykolog København kan du få den nødvendige hjælp, til at arbejde med netop dine følelser, tanker og psyke. Nogle ting har man bare ikke lyst til at dele med sin familie og venner og det kan samtidig også være hårdt for dem, at vide hvilke tanker det er man går med, når de ikke selv forstå psykologien til punkt og prikke som en professionel gør. Her kan du hos en psykolog få den hjælp du har brug for. Opmærksomheden er og bliver på dig, og du får den ro og mulighed for at tale helt ud. Derudover får du redskaber som du ikke bare kommer til at bruge til din nuværende situation, men som du senere hen kan trække frem, hvis du skulle opleve andre ubehagelige oplevelser gennem dit liv. 

Det er måske en investering for dig, så du kan få lov til at leve dit liv igen som du drømmer om. Et råd er ihvertfald, at forsøge at gøre noget ved problemerne. Tal med nogle eller opsøg en psykolog. Det er vigtigt at arbejde med de små problemer, før de vokser og bliver større, eller før du måske ender med at tage problemerne med i dit næste parforhold, hvis ikke du har arbejdet med dig selv. Det kan være enormt hårdt, at komme i et parforhold med en person som lider psykisk. Graden af psykologiske problemer, er jo forskellige fra person til person, men nogle ender med at have det rigtig svært, hvis ikke der bliver talt ud om tingene og arbejdet med de små ting som påvirker en i hverdagen. 

 

Du kan læse videre i artiklen Hvad er forskellen egentlig på terapi og parterapi?.


Skriv et svar