Derfor skal du vælge PANTSAT.DK

PANTSAT.DK

I 2018 blev PANTSAT.DK stiftet med den hensigt at være et fair samt billigt alternativ til diverse andre virksomheder indenfor lån og kassekedrit. Visionen bag virksomheden er derved at gøre penge tilgængelige for alle og give kunderne en bedre løsning, end de mange dyre forbrugslån, kviklån og kassekreditter der findes derude, der bare venter på at snyde folk.

Ved helt enkelt at udnytte værdien i de værdigenstande der er på tale, bliver det gjort muligt for PANTSAT.DK at tilbyde dette gode alternativ. Dette er netop det, der adskiller dem fra andre lånevirksomheder du måske kender har hørt om eller tilmed har overvejet at benytte dig af.

Nu tænker du sikkert; Jamen, hvad betyder alt dette egentlig?. Og nu skal du bare høre. I praksis betyder det nemlig, at PANTSAT.DK køber værdigenstande af dig som forbruger, hvorved de så opnår en sikkerhed for deres udbetaling. Du vil på denne måde få en kontant udbetaling og samtidig med dette også retten til at tilbagekøbe din værdigenstand på et senere tidspunkt.

Værdier

Hos PANTSAT.DK finder du 4 grundværdier, som er med til at kendetegne hele virksomheden, og netop derfor kommer vi nærmere ind på dem lige herunder.

Transparens

PANTSAT.DK har et stort behov for at være fuldstændig gennemsigtig med deres løsninger, netop fordi det altid er i deres bedste interesse, at gøre det som er i deres kunders bedste interesse.

Billige

Det er en virksomhed, der ønsker at være et billigt alternativ til dyre forbrugslån, kviklån og kassekreditter. Dette er rent faktisk altafgørende for at kunne opnå visionen om at gøre penge tilgængelige for alle.

Hurtigt og nemt

PANTSAT.DK har et ønske om at gøre det nemt og hurtigt for deres kunder at få penge gennem deres koncept.

Nogle gange er det uforudsete regninger, et godt tilbud man gerne vil udnytte, eller måske er der bare behov for en spontan ferie. Uanset hvad grunden er, skal det være nemt og lige til at få nogle ekstra penge ind på kontoen.

Professionalitet og diskretion

Sidst men ikke mindst ønsker PANTSAT.DK at give deres kunder en professionel og diskret oplevelse.

Alle ansøgninger bliver behandlet professionelt og der bliver værnet om dine oplysninger, så du kan føle dig ganske tryg.

Som en ekstra bonus tilbyder PANTSAT.DK, ved højere udbetalinger, at køre ud og afhente de aftalte genstande. Det skal dog siges at denne service på nuværende tidspunkt kun er mulig i Storkøbenhavn og Aarhus. Men der er stadig mulighed for Afhentning af pantsatte ting, ved blot at følge linket.


Skriv et svar