Argumenter for køb af lejlighed på Århus Ø

Gode grunde til at købe lejlighed på Århus Ø

Overvejer du/I at investere i en bolig i Århus, men er ikke helt sikre på, hvor i smilets by, det kommende hjem skal være? Så læs med her! Nedenstående grunde argumenterer for, hvorfor det er en god idé at købe en lejlighed i Århus – mere specifikt på Århus Ø.

Plusser ved Århus generelt

Eftersom Århus er Danmarks næststørste by, har byen selvsagt en del indbyggere. Faktisk bor der godt 300.000 tusinde i byen, hvilket har tilvejebragt et solidt byfællesskab med massere af gode cafeer, butikker, indkøbsmuligheder, attraktioner samt andre lokale perler. Derudover kaldes byen ikke smilets by uden grund – generelt er folkefærdet et imødekommende folk, der glædeligt hilser og hjælper, hvis hjælp behøves. Der er derudover mange sociale foreninger og fællesskaber, så man skal ikke være bange for at være tilflytter uden netværk. Det kommer helt af sig selv. 

Hvorfor så Århus Ø?

Generelt er denne del af Århus i vækst, og flere og flere får øjnenen op for bydelens muligheder og plusser. Århus Ø har i løbet af de sidste år gennemgået store forandringer, idet boligbyggeri i den grad har været på dagsordenen. Herfor er opblomstret en stor mængde forskelligartede boligtyper, hvorfor der er lejligheder til enhver smag. Der er stadig flere nye projekter planlagt, så bydelen vil fortsat vækste de kommende år. I forlængelse heraf bør man have in mente, at de mange nye boliger har ry for at have høj kvalitetsstandard. Altså kan man, som hovedregel, med ro i maven købe en lejlighed på Århus Ø, idet boligerne er bygget af anerkendte boligbyggeriselskaber. 

Denne del af byen har generelt den fordel, at den er placeret helt centralt i forhold til både bymidte og natur. Vandet og havnen grænser op til bydelen, hvorfor der aldrig vil være mere end en kort gåtur til nærmeste havudsigt, hvis man ikke har været så heldig at tilegne sig en lejlighed med havudsigt. Endvidere kan man på få minutter nå til havnen – en ægte perle, hvor alverdens forskellige både ligger i havn. Det er en anbefalingsværdig ting at besøge! Og er man til mere strand, ja så ligger stranden Den Permanente få kilomenter fra Århus Ø. Stranden har sandstrand, og der findes tilmed aflukkede afdelinger for mænd og for kvinder, hvor man frit kan sole sig med andre af samme køn. Langs vandet ud til stranden findes smukke Risskov, der indeholder mange naturlige og smukke stier, hvor man med fordel kan løbe en tur eller måske blot lufte hunden. 

Lyder det som noget for dig/jer? Klik på efterfølgende link for yderligere informationer om køb af lejlighed på Århus Ø: ejerlejligheder Århus Ø

 

 


Skriv et svar