8 grunde til du bør prøve massage

Massage er en behandlingsmetode, der vokser i efterspørgsel og popularitet. Tidligere er massage blevet massage betragtet som en alternativ behandlingstilgang. Men det bliver nu meget mere accepteret som en almindelig behandlingsmulighed med mange sundhedsmæssige fordele. Mens en massage kan være en luksus for mange, kan den også lindre mange sundhedsmæssige lidelser. Der er dog også mange andre fordele ved massage, dem vil vi komme ind på herunder.

Reducere stress

De langsigtede virkninger af stress kan helt sikkert tage følelsesmæssige og fysiske påvirkninger. Massage kan lindre stress og tilstande forbundet med det, såsom spændingshovedpine. Rutinemæssige massage over en længere periode kan reducere smerte, øge energiniveauet og stimulere enkeltpersoner på fysiske såvel som følelsesmæssige niveauer.

Forbedrer cirkulation i kroppen

De langsigtede fordele ved massage må ikke undervurderes. Løsnende muskler og sener tillader øget blodgennemstrømning i kroppen. Korrekt cirkulation bringer beskadigede, stive og spændte muskler den rigtige blodforsyning, som har brug for, for at fremme healing.

Sænke blodtrykket

At følge en hjertesund kost, at træne regelmæssigt, opnå og opretholde en sund vægt og undgå rygning er altafgørende for et sundt blodtryk. Massage kan dog gennem forbedring af blodgennemstrømningen, sænke blodtrykket og derved forbedre den samlede kropsfunktion.

Forbedrer kropsholdningen

Massage hjælper musklerne med at slappe af og løsne sig, så din krop kan placere sig i en naturlig, smertefri kropsholdning.

Lindrer hovedpine

Massage på rutinemæssig basis hjælper med at slappe af og reducere stress i kroppen. Massage reducerer chancerne for at opleve migræneanfald og spændingshovedpine markant ved at slappe af muskelspasmer og triggerpunkter. Ved at koncentrere sig om nakke, skuldre og hoved kan en massage mindske smerter og ubehag forårsaget af migræne eller spændingshovedpine.

Forbedrer fleksibilitet

Massage kan stimulere produktionen af ​​kroppens naturlige smøremidler for at holde fleksibiliteten høj. Ved at arbejde specifikt på muskler, bindevæv, sener, ledbånd og led, kan massage forbedre din fleksibilitet og bevægelsesområde, holde dine led mere fleksible og gøre dem mindre udsatte for skader.

Reducerer angst, depression og træthed

Massage har vist sig at hjælpe med at mindske stress, eliminere depression og mindske træthed. Undersøgelser har vist, at tilstedeværelsen af ​​depression ofte udløses af aktiv og kronisk smerte, og at depression alene fører til muskelspændinger og smerter, som det kan være meget smertefuldt at leve med dagligt.

Kronisk smertelindring

Mange mennesker med kronisk smerte henvender sig ofte til en massør, for at forbedre deres livskvalitet på en naturlig måde. Massage kan derigennem kroppen til at reducere smerter naturligt.

Hvis du også trænger til massage, kan vi anbefale Massage Hobro.


12 kommentarer

 • Arthur G.

  13. november 2020

  Hawdy, 1nyhed.dk Jeg sad og læste omkring det her på en anden side, men fik lige det sidste med her! 🙂
  Arthur

  Svar
 • Rosa H.

  22. december 2020

  1nyhed.dk Fedt, Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem. De kærligste hilsner

  Svar
 • Felix Y.

  21. januar 2021

  Fedt, 1nyhed.dk Fedt fedt fedt! Felix

  Svar
 • Nohr H. S.

  21. april 2021

  1nyhed.dk Hejsa, Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning 🙂 Rigtig god dag. Nohr H. S.

  Svar
 • Nora G. H

  21. maj 2021

  1nyhed.dk – Konge artikel,
  Meget interessant læsning her! 😀 De bedste hilsner. Nora G. H

  Svar
 • Laura B.

  20. juni 2021

  Hey, 1nyhed.dk
  Og hvorfor så det? Med venlig hilsen, Laura

  Svar
 • Nora V.

  20. juli 2021

  Howdi Hvem siger det? ;-P Venlig hilsen, Nora

  Svar
 • Oliver R.

  18. oktober 2021

  1nyhed.dk – Heja, Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på. De kærligste hilsner. Oliver

  Svar
 • Ida H.

  17. november 2021

  Hullehøj 1nyhed.dk
  Det sku meget godt
  De kærligste hilsner

  Svar
 • Viggo F.

  15. januar 2022

  1nyhed.dk – Heja,
  Jeg er ikke så stor fan af det selv, men konceptet er jeg mega vild med og ved at det er lige noget for en masse af mine bekendte. Dbh, Viggo

  Svar
 • Erik N.

  22. februar 2022

  1nyhed.dk – Hejsa, Fedt 😉
  Pft.. Erik N.

  Svar
 • Elliot A. H

  24. marts 2022

  Hej – 1nyhed.dk
  Spændende og interessant læsestof 😉
  Mvh.. Elliot A. H

  Svar

Skriv et svar