2 råd til endnu bedre søvn

Når vi mennesker går og føler os uoplagte er der oftest en grund bag. Det kunne være at du havde haft en lang og irriterende dag på arbejdet eller gået og haft ondt i lænden igennem længere tid. Det kunne også være at du havde sovet elendigt – noget enormt mange danskere gør, og hvis man tænker over det, så er egentligt virkelig ulogisk at have dårlige sove-rammer, når vi mennesker sover en tredjedel af vores liv. 

Dårlig søvn gør intet godt for mennesker. Det gør os langsomme, irritable og af og til virkelig ulogiske. God søvn er værd at slå et slag for, derfor finder du et par gode råd til hvordan du kan optimere søvnen og få lidt mere ud af dagen herunder. 

Hvordan er dine søvnrammer?

Sætter du gode rammer for dig selv og din søvn? Vi mennesker er ikke alt for gode til at få skiftet senge, nogle af os har endda haft vores senge i flere årtier og det er ikke helt optimalt. Når vi sover sveder vi nemlig utrolig meget og til sidst vil det påvirke din seng og madrassen. 

hok.dk kan du finde et bredt udvalg af senge til en fornuftig pris. Søvn er subjektivt, nogle mennesker foretrækker en stenhård seng og et lille tæppe mens andre gerne vil have en blød madras og hundredevis af puder – uanset hvad du præferer bør du dog gøre en indsats for at sørge for gode rammer for dig selv.

Hvilke rammer sætter du for sig selv?

Hvad gør du lige før du går i seng? Sidder du og ser fjernsyn med mobilen helt oppe i hovedet eller slukker du for alt teknologi og læser en bog en times tid før du går til ro? Forskellen på søvnkvalitet varierer meget alt efter hvad du gør inden du går i seng.

Det er ikke godt for os at bombardere os selv med elektronisk lys før vi skal sove, det gør det svært for vores øjne at slappe af og dermed falde til ro – og der er få ting der er ligeså irriterende som at blive holdt vågen til langt ud på natten.

Et andet godt råd er at spise et lille måltid mad før du hopper til køjs, at have noget maven kan bearbejde igennem natten er med til at gøre at du vågner op mere veludhvilet og frisk. God søvn er nemt at få og ikke værd at gå på kompromis med.


8 kommentarer

 • Frida C.

  13. november 2020

  1nyhed.dk – Heej,
  Meget interessant læsning her!
  Frida

  Svar
 • Victoria B. W.

  15. februar 2021

  Hawdy, 1nyhed.dk Hvem siger det? Fortsat god aften

  Svar
 • Esther N.

  15. juli 2021

  hej
  Fedt fedt fedt!
  Venlig hilsen

  Svar
 • Aksel K.

  14. august 2021

  1nyhed.dk – Hej,
  Jeg er fan – andet kan jeg ikke sige! Venlig hilsen, Aksel

  Svar
 • Arthur R.

  12. november 2021

  1nyhed.dk – Hej, Jeg er meget imponeret over nyheden. Jeg har selv gået med tanken i en længere periode og ift. 2 råd til endnu bedre søvn, så er det bare utroligt godt skrevet Med venlig hilsen

  Svar
 • Felix P.

  12. december 2021

  1nyhed.dk Hullehøj,
  Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning! 🙂
  Felix

  Svar
 • Asger H.

  11. januar 2022

  hej – 1nyhed.dk
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog Venlig hilsen, Asger H.

  Svar
 • Gry I.

  11. april 2022

  Howdi – 1nyhed.dk Jeg er mega fan af jeres måde og skrive på.
  Gry

  Svar

Skriv et svar